Bad

Badværelset er her du kan dyrke din egen tid

Drømmer du om et ny badeværelse – Vi gør dine drømme til virkelighed!

Går du og overvejer at få nyt badeværelse – en renovering af dit eksisterende? Så kan vi hos KASA GRUPPEN A/S, Bedre Bad Stenløse, hjælpe dig til den rette løsning i forhold til dine drømme og dine muligheder inden for de regler og retningslinjer som lovgivningen foreskriver. 

 

Din individuelle løsning 

Det er sjældent, at vi udfører 2 ens badeværelser. Badeværelset i dag er ikke en ”stang-vare” – det er den individuelle løsning, der holder mange år frem i tiden. Og vi laver både:  

  • Det lille badeværelse - eksempelvis i ejerlejligheden
  • Det helt store badeværelse med alle former for funktionaliteter

Vi har specialiseret os i at kombinere dine ønsker og behov med vores ekspertise og erfaring. På den måde giver vi vores kunder mere end de forventer og skaber ekstra stor glæde i dagligdagen ved den badløsning, som udføres.

 

 

Professionel totalløsning – vi har alt under ét tag 

I et samarbejde med os om dit nye badeværelse, får du en professionel totalløsning, som vi håndterer for dig fra A til Z. Du har kun en kontaktperson! 

Hos KASA GRUPPEN har vi alle fag under et tag, så du ikke skal ud aftale med de enkelte hver for sig. Vi har ud over VVS og el, tømrer, murer, maler og glarmester. 

 

Vi styrer hele projektet fra første besøg til det færdige resultat. Vi sørger for, at den aftalte tidsplan overholdes og styrer, hvornår de forskellige fagfolk skal udføre deres del af opgaven. Alt, hvad du skal undervejs i processen, er at glæde dig til at kunne tage dit funklende, nye badeværelse i brug.

 

Inspiration og gratis Badtjek

Lad dig inspirere af Bedre Bad løsningerne, her op siden kan du bl.a. se et række løsninger i vores galleri.

Bestil evt. også vores inspirationskatalog her eller book et gratis og uforpligtende badtjek!

 

Kontakt Mads  Wiuf, mw@kasa.dk, hvis du vil vide mere om badeværelser. 

Powered by jms multisite for joomla